Saygıdeğer Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğrencileri,

Sizi İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nin Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan Dijital Oyun Tasarımı Bölümü'nde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu heyecan verici yeni akademik yılın başında, sizlere birkaç sözle seslenmek istiyorum.

Dijital Oyun Tasarımı, günümüzde dinamik ve büyüyen bir sektör olarak öne çıkmaktadır. Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, dijital oyunlar sanat, eğlence ve interaktif deneyimleri bir araya getirerek benzersiz dünyalar yaratmaktadır. Bizler, bu alanda öncü olacak, yaratıcı ve vizyoner bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim stratejisi benimsemekteyiz.

Dijital Oyun Tasarımı Bölümü olarak, üretim ve deneyim odaklı bir yaklaşım benimsiyoruz. Öğrencilerimize, sektördeki güncel trendleri ve piyasa ihtiyaçlarını takip etme yeteneği kazandırmayı hedefliyoruz. Nitelikli ve deneyimli akademisyen kadromuz, oyun tasarımının temel prensiplerini öğretirken, öğrencilere yaratıcı düşünme, problem çözme ve ekip çalışması becerilerini geliştirme fırsatı sunmaktadır.

Derslerimiz, teorik bilgiyi pratiğe dönüştürmek adına öğrencilere geniş bir yelpazede uygulamalı deneyimler sunmaktadır. Sınıflarımızın küçük mevcutları, öğrencilerimize bireysel ilgi ve rehberlik sağlama konusunda avantaj sağlamaktadır. Ayrıca, sektördeki profesyonellerle gerçekleştirilecek etkinlikler, seminerler ve staj olanakları ile öğrencilerimizi sektörle buluşturarak pratik deneyim kazanmalarını destekliyoruz.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi olarak, öğrencilerimize sadece akademik değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişim imkanları da sunmaktayız. Öğrenci kulüpleri, etkinlikler ve sosyal projeler aracılığıyla birlikte öğrenme ortamını zenginleştirerek mezuniyet sonrası kariyerlerine hazırlamaktayız.

Dijital Oyun Tasarımı Bölümü olarak, sizi geleceğin oyun tasarımcıları, geliştiricileri ve yaratıcı liderleri olarak yetiştirmek için buradayız. Sizleri bu heyecan verici yolculukta desteklemek ve başarılarınızı birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz.

Başarılarınızın ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlamaya hazır mısınız? Hep birlikte, bu heyecan verici serüvene başlayalım!